Descargar AudioLibro La Recuperacio de l Autoritat de Jose Antonio Marina

Descargar AudioLibro La Recuperacio de l Autoritat de Jose Antonio Marina año 2009

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Recuperacio de l Autoritat
 • Autor del audiolibroJose Antonio Marina
 • Fecha de publicación: 29/5/2009
 • EditorialSELLO EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónPsicología y Pedagogía
 • ISBN: 9788493738174
 • Valoración del audiolibro: 8.27 de un máximo de 10
 • Votos: 580
 • Autor(a) de la reseña: Ambrosio Morfin
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.88 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 5/9/2018
 • Duración: 2 horas con 19 minutos (96 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 26/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - MP3 - WMA - FLAC - MP4 - Shorten - WAV (compresión TAR.XZ - RAR - TAR.Z - LZ - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Duración del resumen (audio): 13 minutos (9 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - Torrent Project - FreakShare - MEGA - Wuala - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una societat permissiva es fonamenta en la llibertat i els drets, mentre que la societat autoritària ho fa en l’autoritat i els deures. En les èpoques insegures —i la nostra ho és— s’enyora l’autoritat. Escoltem moltes veus alarmades, queixant-se de la falta de respecte que es viu a la família, a l’escola, o a la societat en general. L’autoritat dels pares, mestres i institucions sembla que s’ha esvaït. La cultura de la permissivitat comença a espantar-nos. Hi ha una nostàlgia de l’autoritat. Però, a quina autoritat es vol tornar? José Antonio Marina, atent a la realitat, analitza el concepte d’autoritat i desentranya el «sistema invisible» en què es recolza la cultura permissiva. D’altra banda, adverteix que reclamar el retorn a l’autoritat no té sentit sense resoldre prèviament el problema fonamental: Com corregir els excessos sense eliminar els triomfs? Com buidar la banyera sense que el nen s’escoli pel desguàs? L’autor, brillant i compromès, ens fa una proposta. Necessitem tornar a formular el concepte de llibertat, que ha provocat tot el problema. La llibertat no és una propietat innata, sinó apresa. No és espontaneïtat sinó deure. El deure, precisament, de buscar l’excel·lència. A partir d’aquesta idea, l’educació es converteix en una atractiva tasca de pares, mestres, professors i institucions. En suma, de tota la «tribu». Aquest llibre és, sobretot, una brúixola, una carta de navegació, ple d’exemples i propostes que ens permeten «fer millor» la ineludible tasca d’educar. Intentar-ho ja ens justifica.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2009

Otros audiolibros del autor Jose Antonio Marina

Otros audiolibros de la editorial SELLO EDITORIAL