Descargar AudioLibro Llegim? com fer Lectors Entusiastes de Joan Portell I Rifa

Descargar AudioLibro Llegim? com fer Lectors Entusiastes de Joan Portell I Rifa año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Llegim? com fer Lectors Entusiastes
 • Autor del audiolibroJoan Portell I Rifa
 • Fecha de publicación: 21/1/2017
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónPsicología y Pedagogía
 • ISBN: 9788498839265
 • Valoración del audiolibro: 9.6 de un máximo de 10
 • Votos: 442
 • Autor(a) de la reseña: Silveria Sánchez Martínez
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.26 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 10/7/2018
 • Duración: 1 hora con 56 minutos (79 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 28/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - MP4 - MP3 - MPEG4 - WAV - MOD - WMA - Apple Lossless (compresión TAR.Z - RAR - AZW4 - LZ - IMG - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Torrent Downloads - Hotfile - FreakShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest llibre no són les instruccions d'ús de com fer lectors voraços, ni el mètode infal·lible de com esdevenir un lector compulsiu. Tampoc no hi trobareu la paraula màgica per aconseguir que les biblioteques catalanes tinguin tots els llibres prestats, ni la poció que omplirà de llibres totes les biblioteques escolars. Joan Portell, en aquest llibre, ens ofereix la seva particular mirada sobre l'adquisició de l'hàbit lector, i ens proporciona les eines bàsiques i les estratègies necessàries per acostar els llibres als infants. Hi trobarem consells sobre com triar un bon llibre, informació sobre com col·laborar en la biblioteca escolar o com utilitzar la biblioteca pública, i una selecció de títols bàsics infantils i juvenils. Compta també amb un capítol sobre les dificultats lectores, com detectar-les i què fer-hi. Un llibre per a saber com endinsar-se en la màgia de les paraules escrites i quedar-ne encantats per sempre més, sense remei.Aquest llibre no són les instruccions d'ús de com fer lectors voraços, ni el mètode infal·lible de com esdevenir un lector compulsiu. Tampoc no hi trobareu la paraula màgica per aconseguir que les biblioteques catalanes tinguin tots els llibres prestats, ni la poció que omplirà de llibres totes les biblioteques escolars. Joan Portell, en aquest llibre, ens ofereix la s...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Psicología y Pedagogía